Nderkombtarizim: perse te investosh ne Shqiperi

August 8, 2022
Posted in Tregjet
August 8, 2022 RMG

Pozicjoni gjeografik strategjik

Eshte kryqezini ndermjet rajonit ballkanik dhe tregut evropjan me portet strategjike te Durresit Vlores , Shengjinit  dhe Sarandes si dhe me Aeroportin e Tiranes dhe Kukesit

Tregun e liberalizuar

Tregetia eshte komplet e liberalizuar. Ka përfitime të shumta tatimore në një kuadër ligjor në harmoni me atë evropian

Infrastruktura

Jane ne nje zhvillim me hapa te shpejta sektoret e trasportit, telecomunikimit dhe energjise. Shkembime te thjeshta dhe te shpejta me vendet kryesore evropjane.

Più settori in cui è conveniente investire

  • Agro-ushqimore
  • Pasuri të paluajtshme
  • Energji e rinovueshme
  • Turizem
  • Llogjistikës dhe transportit
  • Industria e minerare
  • Prodhimi
  • Kontraktimi i jashtëm

Koha e shkurter per hapjen e nje shoqerie

Nje shoqeri eshte aktive ne 48 ore

Sistemi fiscal eshte ne favor te shoqerive

Taksa e korporatave siguron një normë nga 0  në 15% dhe taksa personale nga 0 në 23 % Taksimi i dyfishtë shmanget falë traktateve me mbi 30 vende.

Punetore  te kualifikuar dhe kosto e ulët e punës

Popullsia e përbërë nga persona nën 35 vjeç në 50% të rasteve. Shumica dine dy gjuhe ( te shperndare italisht, anglisht, gjermanisht, frengjisht dhe greqisht)

Rroga base eshte 26.000 leke rreth  €.210.00

Nderkombtarizim: perse te na zgjedhesh ne

Ne besojmë idetë tuaja. Reconta Management Group e specializuar në mbështetjen e sipërmarrësve italianë që synojnë të investojnë në idetë e tyre duke i eksportuar ato në tregje të reja.

E bejme ne vite.. Ekspertet tane merren me nderkombetarizim mbi rreth 30 vjet.

Mbështetje 360°. Ne te gjitha aspektet e tatimeve tëshoqerise , menaxhimit administrativ, juridik dhe personelit