Qëndroni në kontakt me Reconta

Ju mirëpresim të na kontaktoni për më shumë informacion
në lidhje me cilindo nga shërbimet tona.

Kontaktoni me ne.

Mund të dërgoni mesazhin tuaj duke përdorur formularin e kontaktit në të djathtë ose email, whatsapp dhe profilin e skype më poshtë.

  • Reconta Management Group Albania
  • Mobile: +355 527 062 10
  • Mobile and WhatsApp: +355 695 332 907
  • Email: info@reconta.al

Na ndiqni